palvelut.jpg

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ohjelmistotuotannon alihankintapalveluja ohjelmistojen kehittämiseen.

Erityisosaamisalueenamme ovat erittäin vaativat matkapuhelimien-, tukiasemien- ja tietoliikenteen ohjelmistoratkaisut sekä sulautetut järjestelmät.

Tarjoamme osaamistamme asiakastarpeiden mukaisiin ohjelmistoprojekteihin. Toteutamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja joko täysin asiakkaidemme ehdoilla ja antamin työkaluin ja määrityksin tai räätälöimällä olemassa olevia pohjaratkaisujamme ja kirjastojamme tai kehitämme asiakastarpeiden mukaan täysin uusia ohjelmistoratkaisuja. Olemme kokeneita myös ohjelmistointegroinnissa.

Tyypillisesti osaajamme työskentelevät tietoverkon välityksellä (multisite) projekteissa. Työnjohto on niin sovittaessa asiakkaallamme ja työskentely voi tapahtua joko meidän tai asiakkaidemme toimitiloissa. Meillä on runsaasti kokemusta myös kansainvälisistä projekteista.

Olemme toteuttaneet vuodesta 2004 alkaen vaativia toimeksiantoja Suomen eturivin ICT-yrityksille. Referenssimme ovat luottamuksellisia. Meidät tunnetaan vastuullisesta otteestamme ja laadukkaasta työjäljestämme.