yritys.jpg

Yritys

ICT-ammattilaiset palveluksessasi – aiheutamme menestystä.

Olemme tuotekehityspalveluiden ja ICT-konsultointipalveluiden luotettava ammattilainen. Tarjoamme yrityksellesi tehokkaan ja saumattoman yhteistyökumppanuuden ohjelmisto- ja laitesuunnitteluun, testaamiseen, määrittelyihin, konsultointeihin ja vaativiin toteutuksiin. Olemme tehokas asiantuntijasi ja monipuolinen työkalupakkisi kaikkein vaativimmissakin ohjelmisto- ja HW-projekteissa.

Varmista asiakastyytyväisyys, kasva kannattavasti ja paranna kilpailukykyä – teemme sitoutuneesti ja ahkerasti työtä asiakkaidemme hankkeissa.

  • ohjelmistotuotannon alihankintapalvelut
  • uusien ohjelmistotuotteiden kehittäminen ja testaaminen
  • konsultointi
  • rekrytointipalvelut

Uutta osaamistamme: http://www.kajaanigamestudios.com tämäkin osaaminen on nyt KajaPro Oy:llä

Laatutyöskentelymme on jatkuva ja etenevä prosessi. Toimintamme keskeisenä laatutavoitteena on asiakaslähtöisyys ja laatutoimintamme vähimmäistavoitteena on asiakkaiden ja muiden sidosryhmien yrityksellemme asettamien vaatimusten täyttäminen ja annettujen lupausten pitäminen.

Olemme toteuttaneet vuodesta 2004 alkaen vaativia toimeksiantoja Suomen eturivin ICT-yrityksille. Referenssimme ovat luottamuksellisia. Meidät tunnetaan vastuullisesta otteestamme ja laadukkaasta työjäljestämme.